NL         EN

Toernooiagenda

Onze Pokémonliga's en TO's organiseren, naast onze liga's, diverse door The Pokémon Company International goedgekeurde toernooien. Er zijn twee categoriën toernooien:

Toernooien die NIET meetellen voor je spelersniveau.
Hiertoe behoren alle toernooien die door de lokale Pokémonliga's georganiseerd worden en de Prereleases.

Toernooien die WEL meetellen voor je spelersniveau (oftewel "rating").
Voor wie de top wil bereiken en een kans wil maken om mee te mogen doen aan de Wereldkampioenschappen 2025 in augustus 2025, zijn er de Premier Events (met uitzondering van de Prereleases). De lokale Premier Events die meetellen voor je rating zijn de League Challenges en League Cups.


Wie aan toernooien mee wil doen moet wel een deck hebben dat aan bepaalde voorwaarden voldoet. De toernooiregels dienen daartoe aandachtig bestudeerd te worden en zijn te vinden in de zwarte bovenbalk achter de knop: "Overige info -> Toernooiregels". Ook Decklijsten en Teamlijsten kan men hier downloaden. Ook staat de nieuwste update van de spelregels op deze site. Voorinschrijven voor onze toernooien verloopt via de link's bij de toernooien.


Onze vereniging organiseert voor de liga's in de Spellenspeciaalzaken De Tafelridder (Leiden) en in Het Spellenhuis (Den Haag en Haarlem) de onderstaande belangrijke toernooien:


Trading Card Game: (link)
- TCG League Challenge
- TCG League Cup
- TCG Liga-/Fun-toernooien
- TCG Prereleases
Video Gaming: (link)
- VGC League Challenge
- VGC League Cup


Pokémon GO: (link)
- GO League Challenge
- GO League Cup
- GO Fun-eventsVoor vragen en meer informatie kun je altijd terecht bij:
info@organizedplay.nl